SUP kursus cover picture

Tag et SUP board kursus for at komme bedst muligt igang, vi har samlet de bedste kursusser over hele landet herunder. 

Har du overvejet et Kitesurf kursus efter dit SUP Kursus? 

Kitesurf er også en fantastisk morsom vandsport. Du kan komme på kurus over hele Sjælland lige her

Kitesurfing kursus hos Kitekollektivet

699,00kr.

Gode tips til at komme igang med SUP

Du vil give dig selv de bedste betingelser ved at tage et SUP Kursus i forbindelse med køb af SUP Board eller om du blot skal ud og have en ordentlig én på opleveren. 

På et kursus vil du lærer en masse omkring øvelser, muskelgrupper og metoder der hjælper at holde balancen på et SUP Board. At tage et SUP kursus er godt givet ud, i og med at du bliver klædt så godt muligt på til at tage på vandet med vennerne og have det for fedt. 

SUP Kursus som teambuilding event

Såfremt at du skal rigtig rystes sammen med kollegaer eller venner, så er det også hylende morsomt at tage afsted på et kursus sammen. Det er særligt effektivt som teambuilding event at lave noget fysisk sammen, for så får man alle noget at grine af samt man får brugt kroppen godt og grundigt. 

Det giver minder for livet at tage et SUP Board kursus som teambuilding event. 

SUP Board Kursus til Polterarbend

Har du en god ven eller veninde som skal giftes og mangler du idéer til hvad der skal planlægges så den sidste tid som ugift bliver uforglemmelig? Så er SUP kursus altså en fuldstændig fremragende idé ! Uanset hvor øvet gruppen er, så findes der kursus til ethvert niveau, det sikre at alle får en skøn oplevelse hvor sikkerheden er i top. Der er også sikkerhed for grin og gode stunder, da SUP Board er en rigtig sjov sport der virkelig er taget til over de seneste år. Denne type vandsport er blevet så populær at priserne på selve udstyret er dalet sammentidig med at udviklingen af selve produkterne samt valg af matrialer kun er blevet bedre! 

Vi har samlet lidt forskellige kursus i SUP Paddle Board her på siden. Vi har sikret os samarbejde med stærke leverandøre af kursus rundt omkring i landet, det betyder at du kan deltage i 

  • SUP Kursus i Århus
  • SUP Kursus i København
  • SUP Kursus i Cold Hawai 
  • SUP Kursus Jylland
  • SUP Kursus Sjælland
  • SUP Kursus Lolland Falster
  • SUP Kursus Fyn

Til den bedst mulige pris. 

Så snart vi finder flere leverandører så vil de blive listet her på siden, så følg gerne med. 

SUP Kursus som gaveidé

Kender du det at du er usikker på hvad du skal give i gave til manden som har alt eller give gave til kvinden som har alt?

Så giv en oplevelse for livet, for det er netop hvad et SUP kursus vil være til den heldige modtager. Du skåner ikke alene miljøet ved at give et kursus frem for noget materielt, men du giver altså også den fedeste oplevelse, uanset om det er en gave til mor, eller en gave til far og uanset om personen er den vildeste vandhund, eller en der blot kan lide at tage til vandet og ikke har nogen erfaring med vandsport, så er et SUP Board kursus en god gave at give. 

SUP Board om vinteren 

Det behøver nemlig ikke at være sol og sommer for at man kan tage ud, man kan sagtens tage ud året rundt og stå på SUP Board, og som vores ældre altid har sagt: “der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning” så er der altså noget om snakken. 

For du kan sagtens tage ud i frost og snevejr i en tyk våd- eller tørdragt da de store anerkendte mærker laver nogle rigtig lækre dragter med fuld bevægelsesfrihed selvom de måske er 6/4mm tykke, de bør være oppe i denne tykkelse hvis temperaturen kommer under 9 grader. Når man tager ud på vandet i Danmark og nyder vandsport som enten surfing eller SUP boarding, så skal man gerne have 2-3 dragter, men det vil også sikre dig sjove og gode ture uden forkølelse eller snue. 

For selve vigtigheden er at være klædt korrekt på, så lærer man mest og bedst. 

På et SUP kursus vil du lærer alt der findes om at SUP Paddle Boarde, men også alt omkring våddragter hvad angår tykkelse, mærker, holdbarhed samt smidighed. Der er nemlig mærker som har specialiseret sig i at lave dragter der holder en god temperatur og samtidig giver dig fuldbevægelsesfrihed, ja faktisk er der dragter som er så smidige at den føles som om at du ikke engang har nogen på! 

Så du får rigtig meget for pengene ved at tage et kursus.